Bij Sascha’s pedicurepraktijk kunt u tevens terecht voor het echte wellness gevoel. De drukte en stress van alledag voor even achter je laten met een Spa pedicure. Sascha’s pedicurepraktijk verwent u met heerlijke verzorgingsproducten. Deze verwenbehandeling geeft een zeer aangenaam en ontspannen gevoel waar u nog dagenlang plezier aan beleeft.

Spa pedicure DELUXE

Behandeling waarbij hierna genoemde handelingen worden verricht:

  • Pedicurebehandeling BASIS
  • Ontspannend voetenbad ter bevordering van de bloedsomloop
  • Scrubben van de voeten om dode huidcellen te verwijderen
  • Verzorgend masker
  • Massage van de voeten en onderbenen
  • Inmasseren van voetencréme

Voeten worden gerevitaliseerd en weer fluweelzacht. Dit alles onder het genot van een kopje kruidenthee.

Toelichting Spa pedicure

Voetenbad
Uw voeten worden ondergedompeld in een luxe voetenbad met een verfrissende anti bacteriële foot soak. Het voetenbad ontspant, opent de poriën in de huid van de voeten en bevordert tegelijkertijd de bloedsomloop.

Scrub
Bij een scrubbehandeling worden dode huidcellen verwijderd waarna de huid weer glanst en zachter aanvoelt. De aanmaak van nieuwe huidcellen versnelt en de doorbloeding verbetert.

Masker
Met het aanbrengen van een masker op de voeten sluit u de huid tijdelijk af en houdt daardoor vocht en warmte langer vast. De hoornlaag wordt week, de doorbloeding neemt toe, actieve ingrediënten worden opgenomen en de afvalstoffen afgevoerd. Het masker werkt snel en effectief met een onmiddellijke hydraterende werking. De voeten worden ingepakt zodat het masker goed kan intrekken.

French pedicure

French pedicure; de trend uit Amerika nu ook bij Sascha’s Pedicurepraktijk. Er wordt een transparante gel polish aangebracht op de teennagels en een wit randje op het nageluiteinde.

Wekenlang plezier van onbeschadigde en glanzende nagels. Het geeft een verzorgde uitstraling in een open schoen of slipper. Ideaal tijdens de zomermaanden, een bruiloft, zwangerschap of vakantie.